Menu

De zomer in huis met de juiste muurschildering

Posted on:  dinsdag, oktober 30, 2018

We zijn verwend geweest met deze lange, prachtige zomer van 2018! Plots staat daar het winteruur en een frisse wind voor de deur en hebben we spijt van al dat gezeur over de warmte. Maar de zomervakantie kan niet blijven duren… of toch?

Altijd zomer, elk seizoen!

wandschildering creche het toverhuisje
Landschap met zonnebloemen

Net zoals je het écht warm krijgt van een gefilmd haardvuur op televisie, kan het met het juiste schilderij elke dag zomer zijn! Suggestie is enorm krachtig! Het verbetert je humeur en geeft elke dag nieuwe energie. De zon in huis werpt een licht op de beslommeringen van elke dag en bestrijdt de typische sombere gedachten die gepaard gaan met de wintermaanden. Als die koude, donkere maanden altijd zwaar wegen op je gemoed, kan het helpen om permanent een stukje zomer in huis te halen. Laat ons je inspireren om je werkruimte, leefruimte of slaapruimte om te toveren tot een zomertafereel. Dan kan de dag niet meer stuk, hoe koud, regenachtig, winderig of donker het buiten ook is.


Haal de zomer in huis!

Met een muurschildering of schilderij kun je op verschillende manieren de zomer in huis halen. Wij geven je alvast wat inspiratie!

Bloemen in bloei

Ben je al uitgekeken op kale takken, dan wil je misschien wat zomerse planten in huis. Zowel in de slaapkamer, de living, de keuken en de badkamer kunnen geschilderde planten of bloemen een meerwaarde geven. Ze fleuren meteen heel de boel op en maken slapen, lezen, koken of baden een pak aangenamer. Eén enkel takje op je muur kan al wonderen doen. Of misschien wil je wel een heel landschap aan je muur hangen? En nog een voordeel: de bloemen aan je muur hoef je geen water te geven en ze verwelken nooit!

Vakantieherinneringen op je muur

De zomervakantie is misschien voorbij, maar waarom zou je ze niet eeuwig laten duren? Breng een stukje Italië, Spanje, Portugal, Bali, Hawaï, … met je mee naar huis. Je kunt je mooiste foto’s permanent op je muur laten schilderen, of er een schilderij van laten maken dat je ook eens op een andere plaats kunt hangen. Zo maak je een onvergetelijke reis pas echt onvergetelijk!

Uitzicht op je vakantiebestemming

Misschien wil je je reis niet per se in je woonkamer brengen maar wil je wel blijven uitkijken naar een volgende vakantie. Je kunt altijd je vakantie dichterbij brengen met de juiste muurschildering. Met een trome l’oeil is je vakantie altijd in zicht! En zo kun je tijdens je break toch ook af en toe eens een blik werpen op je zomerse herinneringen.

Een zwembad in het zuiden

Misschien heb je wel een binnenzwembad en wil je in die ruimte een vakantiegevoel creëren, zodat je je kunt terugtrekken in je eigen oase van rust, wanneer je maar wilt.

Liever abstract?

Kijk je liever op een abstracte afbeelding van hitte, zomer, zon of warmte? Dat kan ook! Misschien past dit beter bij de stijl van je woning. Een kopie van Van Gogh of Dali? Het kan allemaal!

Zomer voor de kleintjes

Laat het zonnetje stralen deze winter, ook in de kinderkamer. Want niets ter wereld is een krachtiger antigif tegen winterse bitterheid dan een kinderlach!

Laat je vooral niet hangen deze winter en haal wat zomer in huis. Genoeg inspiratie opgedaan? Of wens je graag nog meer informatie? Laat het ons dan weten en neem contact op.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

More Stories
De zomer in huis met de juiste muurschildering
Top

Muurschilderingen kinderkamers