Menu

Muurschilderingen

Werkwijze

We kunnen alle stijlen en onderwerpen van muurschilderingen creëren, dus niet alleen wat er op deze website staat. U kunt dus uw fantasie volledig de vrije loop laten.

 • Wij beperken ons niet tot een bepaalde regio, maar leveren onze muurschilderingen overal zolang de afstand in verhouding staat tot het gevraagde werk.
 • Er zijn drie mogelijkheden om uw muurschildering samen te stellen en door ons te laten schilderen:
  • 1. U geeft ons een reeks beschrijvingen door van wat er dient geschilderd te worden (figuren, achtergrondelementen, kleuren, stijl, …).
  • 2. U kunt een foto doorgeven of meerdere foto’s die gecombineerd mogen worden.
  • 3. U vertrouwt op ons en laat ons een gepaste muurschildering voor uw interieur creëren.
 • Om te beginnen maken we een schets (potlood op papier) om de compositie van de muurschildering te tonen, tenzij we een volledige foto moeten overnemen. U kunt dan nog veranderingen laten doorvoeren tot alles naar wens is. Alle schetsen zijn gratis indien we achteraf tot een muurschildering mogen overgaan.
 • Om een muurschildering te bespreken komen wij graag vrijblijvend langs om alles uit te leggen, samen met u een passende muurschildering samen te stellen en een offerte op te maken. Dit is zeker aan te raden indien u een grote muurschildering, een eigen creatie (niet bestaande afbeelding) of advies wenst.

Prijs

De prijs van een muurschildering hangt volledig af van de tijd die we nodig hebben om ze te realiseren. De moeilijkheidsgraad, de mate van detail en de grootte van de oppervlakte zijn de belangrijkste factoren die de duur van het schilderwerk beïnvloeden. – Indien u snel een prijs wenst te weten via e-mail of telefoon moeten we dus zeker weten wat de afmetingen zijn van de gewenste muurschildering en wat we op de muur dienen te schilderen. Met deze informatie kunnen we makkelijk een richtprijs doorgeven.

 • Er worden geen extra verplaatsingskosten en materiaalonkosten aangerekend. Alle onkosten zitten standaard in onze prijs. U hoeft dus niet bezorgd te zijn dat u extra betaalt indien we van verder moeten komen.
 • Is een muurschildering duur? Een muurschildering is helemaal niet duur, tenzij u het duur maakt. U kunt uw muurschildering immers helemaal zelf bepalen, we kunnen een mooie muurschildering maken voor ieders budget. Indien u een bepaald budget hebt dat u wenst uit te geven voor uw muurschildering, dan kunnen wij eveneens een passende muurschildering maken binnen de grenzen van dat budget.
 • U kunt ook een muurschildering cadeau doen voor een bedrag naar keuze. We leveren dan een mooi gedrukte cadeaubon.

Het schilderen

Wij komen meestal met twee personen schilderen (Wim en Mia) en dit zowel op weekdagen als tijdens de weekends. – Er worden steeds de beste materialen gebruikt, de verf is op basis van water, sneldrogend en niet schadelijk.

 • Voor kleine opdrachten (1-3 dagen) is de wachttijd meestal niet lang en daarvoor hoeft u ons dus geen maanden van tevoren te contacteren. Meestal kunnen wij binnen de maand komen schilderen. Voor grote opdrachten horen we het graag wel een tijdje op voorhand.
 • U hoeft niets te voorzien wanneer we komen schilderen, enkel genoeg ruimte waar we dienen te werken en plaats om te parkeren. Materiaal, eten en drank hebben we zelf bij.
 • Tijdens het werk kunt u zeker komen kijken of suggesties doen, maar we werken graag goed en rustig door want een muurschildering vraagt veel concentratie en geduld.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

More Stories
Muurschilderingen
Top

Muurschilderingen kinderkamers