Menu

Portretten

Werkwijze

 • Wij beperken ons niet tot een bepaalde regio, maar leveren onze portretten overal. – Er zijn twee mogelijkheden om uw portret te laten schilderen:
  1. U bezorgt ons een foto of enkele foto’s samen met enkele beschrijvingen voor de achtergrond, accessoires, context, …
  2. Wij komen bij u thuis een gepaste foto maken.
 • Om een portret te bespreken komen wij graag vrijblijvend langs om alles uit te leggen, samen met u een passende compositie samen te stellen en een offerte op te maken.
 • Aan ieder portret wordt met veel concentratie en geduld gewerkt, met liefde voor het schilderen en oog voor alle wensen van de klant! Bovendien is er veel meer mogelijk dan het naschilderen van uw foto. Met een beetje van uw hulp kunnen we u schilderen in eender welke situatie, vorm, kleur, … Wilt u er tien jaar jonger uitzien, eruitzien als een Viking, samen met uw lievelingsacteur geschilderd worden, … het kan allemaal!
 • Voordat we het werk leveren zenden we via e-mail eerst een foto van het werk zodat u eventueel nog aanpassingen kunt laten doorvoeren. Zo zal het resultaat bij levering steeds naar wens zijn.

Prijs

 • Voor speciale opdrachten of uitzonderingen (bv. meerdere bestellingen) kunnen de prijzen steeds onderling worden overeengekomen. De prijzen voor een geschilderd portret starten aan €350 inclusief kosten! Voor een klassiek portret is 50×70 cm de standaardmaat. Erg geschikt voor een portret zijn ook de maten 30×40 cm en 80×120 cm. Uiteraard zijn alle maten mogelijk. 
 • De prijzen van getekende portretten met potlood op papier liggen anders. Deze zijn vanaf 130 euro.
 • U kunt ook een portret cadeau doen voor een bedrag naar keuze. We leveren dan een mooi gedrukte cadeaubon.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

More Stories
Portretten
Top

Muurschilderingen kinderkamers