Menu

Schilderwerken bedrijven

Werkwijze

 • We kunnen alle stijlen en onderwerpen van muurschilderingen creëren, dus niet alleen wat er op deze website staat. U kan dus uw fantasie volledig de vrije loop laten gaan. – Wij werken niet in een specifieke regio, wij komen overal zolang het de moeite blijft. – Er zijn drie mogelijkheden om uw muurschildering samen te stellen en door ons te laten schilderen:
 1. U geeft ons een reeks beschrijvingen door van wat er dient geschilderd te worden (figuren, achtergrondelementen, kleuren, stijl, …)
 2. U kan een afbeelding doorgeven of meerdere afbeeldingen die gecombineerd dienen te worden. Uiteraard is het eveneens geen probleem om tekeningen van een architect uit te voeren.
 3. U vertrouwt op ons en laat ons een gepaste muurschildering voor uw zaak creëren.
 • Tenzij we een volledige foto of architectentekening dienen over te nemen, kunnen we, indien gevraagd, een schets maken (potlood op papier) om de compositie van de muurschildering op voorhand te tonen. U kan dan nog veranderingen laten doorvoeren, tot alles naar wens is.
 • Om een project te bespreken komen wij graag langs om alles uit te leggen, om samen met u passende tekeningen samen te stellen en een offerte op te maken. Dit is zeker aan te raden indien u een groot project, een eigen creatie (niet bestaande afbeelding) of advies wenst.

Prijs

 • De prijs van ons werk hangt volledig af van de tijd die we nodig hebben om deze te realiseren. De moeilijkheidsgraad, de mate van detail en de grootte van de oppervlakte zijn de belangrijkste factoren die de duur van het schilderwerk beïnvloeden. We hebben geen vaste prijs per vierkante meter, er zijn immers makkelijke en moeilijke vierkante meters om te schilderen.
 • Indien u snel een prijs wenst te weten via e-mail of telefoon dienen we dus zeker te weten wat de afmetingen zijn van de gewenste muurschildering en vooral wat we op de muur dienen te schilderen. Met deze informatie kunnen we makkelijk een offerte opmaken.

Het schilderen

 • Wij komen meestal met twee personen schilderen, dit kan zowel op weekdagen als tijdens de weekends.
 • Er worden steeds de beste materialen gebruikt, de verf is op basis van water, sneldrogend en niet schadelijk. Uiteraard kan er indien gevraag een technische fiche worden opgemaakt.
 • Voor kleine opdrachten (1-3 dagen) is de wachttijd meestal niet lang, dus hoeft u ons niet maanden op voorhand te contacteren. Meestal kunnen wij binnen de 30 dagen komen schilderen. Voor grote opdrachten horen we het graag wel een tijdje op voorhand zodat we dit goed kunnen inplannen.
 • U hoeft niets te voorzien wanneer we komen schilderen, enkel genoeg ruimte waar we dienen te werken en plaats om te parkeren. Materiaal, eten, drank hebben we zelf bij.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

More Stories
Schilderwerken bedrijven
Top

Muurschilderingen kinderkamers