Menu

Schilderijen op doek

Werkwijze

 • We kunnen alle stijlen en onderwerpen van schilderijen op doek creëren, dus niet alleen wat er op deze website staat. U kunt dus uw fantasie volledig de vrije loop laten. – Wij beperken ons niet alleen tot onze eigen regio, wij leveren onze schilderijen overal. – Er zijn vier mogelijkheden om uw schilderij samen te stellen en door ons te laten schilderen:
  1. U geeft ons een reeks beschrijvingen door van wat er dient geschilderd te worden (figuren, achtergrondelementen, kleuren, stijl, …).
  2. U kunt een foto doorgeven of meerdere foto’s die gecombineerd mogen worden.
  3. U vertrouwt op ons en laat ons een gepast schilderij voor uw interieur creëren. 4. U kunt een schilderij uit onze voorbeeldgalerij aankopen.
 • We maken indien gevraagd een schets (potlood op papier) om de compositie van het schilderij te tonen, tenzij we een volledige foto moeten overnemen. U kunt dan nog veranderingen laten doorvoeren tot alles naar wens is.
 • Om een schilderij te bespreken komen wij graag en vrijblijvend langs om alles uit te leggen, samen met u een passende compositie samen te stellen en een offerte op te maken. Dit is zeker aan te raden indien u een originele creatie of advies wenst.

Prijs

 • De prijs van een schilderij hangt volledig af van de tijd die we nodig hebben om het te realiseren. De moeilijkheidsgraad, de mate van detail en de grootte van de oppervlakte zijn de belangrijkste factoren die de duur van het schilderwerk beïnvloeden.
 • Indien u snel een prijs wenst te weten via e-mail of telefoon moeten we dus zeker weten wat de afmetingen zijn van het gewenste schilderij en wat we dienen te schilderen. Met deze informatie kunnen we makkelijk een richtprijs doorgeven.
 • Er worden geen extra leveringskosten en materiaalkosten aangerekend. Alle onkosten zitten standaard in onze prijs. U hoeft dus niet bezorgd te zijn dat u extra betaalt indien we van ver moeten komen om uw schilderij te leveren.
 • Is een schilderij duur? Een schilderij is helemaal niet duur, want bij ons koopt u uw schilderij rechtstreeks van de kunstenaar en niet via een galerij. U betaalt ook niet voor prestige, naam of subjectieve schoonheid, maar een eerlijke prijs voor de uren werk die we aan uw opdracht besteden. U kunt uw schilderij eveneens helemaal zelf samenstellen en dus zo zelf de kosten beperken. Kortom, we kunnen een mooi schilderij maken voor ieders budget. Indien u een bepaald budget hebt dat u wenst uit te geven voor uw schilderij, dan kunnen wij eveneens een passend schilderij maken binnen de grenzen van dat budget.
 • U kunt ook een schilderij cadeau doen voor een bedrag naar keuze. We leveren dan een mooi gedrukte cadeaubon.

Het schilderen

 • Voor uw schilderij worden steeds de beste materialen gebruikt zodat de veroudering van het schilderij op lange termijn wordt tegengehouden.
 • Meestal kunnen wij uw schilderij binnen 6 weken maken en leveren, tenzij er erg veel werk aan is. Voor grote opdrachten bestelt u best wel een tijdje op voorhand indien er een specifieke deadline is.
 • Voordat we het schilderij gratis en persoonlijk komen leveren zenden we indien gevraagd nog via e-mail een foto van het werk zodat er eventueel nog aanpassingen kunnen worden doorgevoerd.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

More Stories
Schilderijen op doek
Top

Muurschilderingen kinderkamers